Een muurschilderingen van Tinkerbelly

Er is van alles op de markt om woonkamers, slaapkamers of bijvoorbeeld een muur in een winkel  op te leuken  maar om iets te vinden dat echt bij jou (of je kind) past wordt meestal een flinke zoektocht.

Tinkerbelly heeft de oplossing!

Mijn passie ligt bij het tekenen en schilderen. Of dat nu mooie zwangere buiken zijn of juist de kinderkamer waar straks het wondertje komt te slapen.

Ook hier is vrijwel alles mogelijk, van sprookjes figuren tot een heel oerwoud of de tekst van bijvoorbeeld het geboorte kaartje of trouwkaart. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Teksten, specifieke figuren of plaatjes projecteer ik en kleur in daarna in. Maak je wens kenbaar en we komen samen tot iets heel bijzonders en omdat het geschilderd is heeft natuurlijk niemand anders hetzelfde.

Aan een schildering op een muur zijn wel voorwaarden verbonden. De muur dient vrijwel glad te zijn en ik moet er zonder obstakels bij kunnen komen.

Heb je een muur met een grove structuur? Dan is een schildering helaas niet mogelijk. Deze kan wel worden voorzien van een creatieve decoratie door middel van muurstickers (kan ook in kleur) of krasvast fotobehang voorzien van bijvoorbeeld een vakantiefoto!

Klik hier voor meer informatie over fotobehang

Laat me weten wat voor moois je in petto hebt dan kom ik graag bij je schilderen!